Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: DID Forward to AA with ACS?  (Read 1369 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline MnDave

  • Moderator
  • Location: Eden Prairie, MN
  • Posts: 340
DID Forward to AA with ACS?
« on: March 08, 2011, 09:28:26 AM »
Customer wants DID calls to a Calling Group to No-Answer forward to AA. It is an ACS R7 with T1. DID disables Automatic System Answer & VMS Hunt Delay. As I understand it, only a Loop Start CO line can do this and that DID unanswered call forwarding only works for individual stations. I suppose I could jury-rig something but I'm just going to tell the customer they need to reinstall CO lines if they want this ability.

Offline mdaniel

  • Moderator
  • Location: Paintsville Ky
  • Posts: 1472
    • Walker Communications, Inc.
Re: DID Forward to AA with ACS?
« Reply #1 on: March 08, 2011, 10:18:18 AM »
You can map a DID to either a CG or AA but not both, you best bet would be the ole loop around trick.
Authorized Avaya SMB Business Partner
www.walker-solutions.com

Offline MnDave

  • Moderator
  • Location: Eden Prairie, MN
  • Posts: 340
Re: DID Forward to AA with ACS?
« Reply #2 on: March 08, 2011, 08:40:51 PM »
Thanks Mike. I know I can take your advice to the bank!  :045: