Welcome, Guest. Please login or register.

Author Topic: Moving soft phone app on NS-700  (Read 62 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Online EV607797

  • Moderator
  • Location: Northern Virginia (Metro DC Area)
  • Posts: 783
Moving soft phone app on NS-700
« on: July 30, 2019, 08:28:17 AM »
We have a customer using almost all soft phone apps on their NS-700. The customer's IT guy has replaced two of the PCs and has asked me to move two extensions to these new devices. I forced the de-registration of the two extension numbers and they now show up as available in the left pane of the registration screen. I pull one over and run the registration procedure, but it just hangs there flashing "Executing" in red. It does the same thing for both extensions. Any ideas what I'm missing here?
Ed Vaughn

(540) 623-7100 (V)  (540) 693-5800 (F)
EMVaughn3@Outlook.com

Online MacGyver

  • Administrator
  • Location: Dallas, Texas
  • Posts: 4161
Re: Moving soft phone app on NS-700
« Reply #1 on: August 04, 2019, 11:48:39 AM »
...IT guy has replaced two of the PCs...

Sorry for the slow reply, Ed, but it said Panasonic so I didn't even bother opening the thread since Wayne is the guru.  That said, if the only thing that has changed is the workstations, then maybe we can assume that the phone system is still set up the way it was when they first set up the old workstations. 

If that's the case, then we know the hardware is different, and likley some sofrware settings.  I realize you've likely checked this, but what about the Windows Firewall?  Have you disabled it?  Also any/all antivirus.   
-I'm only here because my flux capacitor is broken.